[vc_separator type=»invisible» size=»» icon=»»]

[foogallery id=»4582″]

[vc_separator type=»invisible» size=»big» icon=»»]

Habitació de Matrimoni Moderna

L’habitació de matrimoni representa, juntament amb el saló, la part central de qualsevol habitatge, per això, és important prestar una atenció especial a la decoració, perquè sigui atractiva i d’acord amb la personalitat de la resta de la casa.

L’habitació de matrimoni, el teu dormitori és el teu racó, els teus secrets, el més íntim de la teva llar, el centre de les teves emocions. És importantíssim que sigui acollidor i útil. Un llit amb un disseny únic, amb un matalàs confortable que garanteixi un perfecte descans. Comprova que pots estar surant en el cel però a la terra.

Recarrega les teves piles, deixa’t anar, llegeix, desconnecta i dorm com un nen. Recarrega’t. La teva habitació de matrimoni és el lloc on acabes el dia i on comences un de nou.

Com vols que sigui la teva habitació de matrimoni?

Els mobles de la teva habitació de matrimoni han de garantir espai per guardar les teves coses de la manera més ordenada. Tot el que necessites per organitzar les teves sabates, roba i complements. Guarda les teves pertinences més íntimes. Una llum càlida que creu un ambient. Teixits suaus que convidin a arraulir-se i deixar-se portar.

Els dormitoris i habitacions de matrimoni estan concebuts per valorar i optimitzar l’experiència del descans. Un lloc íntim i acollidor en el qual poder gaudir dels moments més relaxants del dia al costat de la teva parella o solament. Els llits i mobles que componen els dormitoris de EuromasMobles tenen com a objectiu posar al teu servei tots els recursos necessaris del millor disseny per fer de la teva experiència amb el descans un moment únic.

L’estil modern i atractiu de les nostres col·leccions no deixa de costat el plaer i la comoditat que busquen les parelles a l’hora de descansar o decorar la seva habitació de matrimoni. Un sistema perfectament equilibrat entre elegància i confort.

Una habitació de matrimoni per a cada gust

Per als amants de les habitacions de matrimoni de línies clàssiques, posa a disposició ambients personalitzables, segons els teus gustos i necessitats, que reinterpreten les línies clàssiques del passat en clau contemporània. Els complements de decoració com a llums i els armaris juguen un paper fonamental a l’hora de completar el teu estil.

El nostre catàleg inclou tot tipus de productes per a habitació de matrimoni, des d’armaris raconers per a una major optimització dels espais a armaris amb portes corredisses molt funcionals i pràctics. També compta amb una àmplia gamma de vestidors, la dimensió de la qual i disseny pots adaptar perfectament a les teves exigències.

Les tauletes de nit, un moble imprescindible en la decoració de la habitació de matrimoni, sobretot si a tu i a la teva parella us agrada acabar el dia amb un bon llibre a la mà o relaxar-vos mentre navegueu amb la vostra tablet o Smart-phone en el llit, han estat concebudes per EuromasMobles com el complement ideal amb el qual completar l’estil que hàgiu seleccionat per a la resta del dormitori.

No t’oblidis de la decoració de la teva habitació de matrimoni, dels miralls i tot el que pots desitjar. Ho trobaràs tot en EuromasMobles a un preu que no et privarà del somni. Diferents dissenys, combinacions, estils i grandàries.

En la nostra botiga de mobles Barcelona, els nostres experts li ensenyaran una àmplia varietat d’habitacions de matrimoni, il·luminació, formes i estils i les opcions més concordes a la seva habitació i a la personalitat d’aquesta.

Vingui a visitar-nos i deixi que aquest somni es converteixi en una realitat.

[vc_separator type=»invisible» size=»big» icon=»»]