[vc_separator type=»invisible» size=»» icon=»»]

[foogallery id=»4579″]

[vc_separator type=»invisible» size=»big» icon=»»]

Rebedors de Disseny

Els rebedors són l’entrada a la teva llar, la porta al teu món, ells et diuen als teus convidats que són benvinguts. No són sol mobles escollits a l’atzar i tu ho saps. Per això estem disposats a oferir-te una àmplia gamma d’estils formes i dissenys sofisticats, minimalistes, clàssics i un llarg etcètera tot això en una gran varietat de materials.

Rep als teus convidats i convida’ls a passar. El rebedor els mostrarà als teus convidats les teves ganes de compartir, els parlarà de la teva hospitalitat, deixa’ls sentir la teva calidesa i la de la teva llar.

Els rebedors són els grans oblidats de les llars, malgrat ser una de les estances més importants de la casa. No podem negar que són zones de pas, la porta d’entrada a la resta de l’habitatge. Però no obstant això la seva aparença és de les primeres pistes sobre la personalitat de tota la família.

Els rebedors de disseny ocupen un espai mínim, ja que en la seva majoria van adherits a les parets de l’estança. Com a valor afegit, també cal esmentar que els rebedors de disseny aporten una estètica minimalista, cuidada i elegant.

Realça el teu vestíbul amb els nostres rebedors moderns

Probablement no totes les visites arribaran fins al saló, però el vestíbul els donarà la benvinguda de manera indiscutible i aquí és on els rebedors despleguen el seu encant. Per tot això, podem dir sense por d’equivocar-nos que l’elecció de les catifes, els aparadors, els armaris de paret, els miralls i de tots els elements decoratius dels rebedors moderns defineix als inquilins de la casa i dóna llibertat a la resta d’habitacions amb un estil ja marcat.

Si està buscant un rebedor de disseny que transmeti de manera veraç la seva personalitat i present l’estil i l’alta qualitat de la decoració de la resta de la casa. En EuromasMobles comptem amb els productes i els professionals adequats per a això. Som especialistes en decoració i interiorisme i oferim solucions integrals per a tot tipus de rebedors, amb mobiliari i elements decoratius de luxe.

Les últimes tendències en decoració apunten cap als mobles rebedors moderns, una sort d’avantsala a la resta de la casa en la qual no falta cap detall. Però abans d’aconseguir-ho, s’ha d’estudiar el terreny: les mesures del vestíbul, les seves possibilitats i tota la funcionalitat que se li pugui extreure.

Perquè els rebedors de disseny moderns conjuminen qualitat, bellesa i encant. En EuromasMobles podem oferir-te les millors idees de rebedors, amb idees de rebedors i consoles adaptats a les seves necessitats i estil: rebedors moderns amb miralls, rebedors petits moderns, rebedors blancs, etc. Aquestes recomanacions semblen ideals per als espais amplis. Però també són aplicables als rebedors petits moderns.

Vine a veure la nostra exposició en la nostra botiga de mobles de decoració Barcelona i consulti amb els nostres experts interioristes per veure les opcions que millor li poden encaixar a vostè i al seu espai sense compromís.

[vc_separator type=»invisible» size=»big» icon=»»]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *