[vc_separator type=»invisible» size=»» icon=»»]

[foogallery id=»4575″]

[vc_separator type=»invisible» size=»big» icon=»»]

Taules de Menjador de Disseny

Les taules de menjador són una de les peces centrals de les estances més importants de la casa. Al voltant de les taules de menjador succeeixen reunions familiars, amb els amics, festes, comiats i moltíssims records inoblidables que s’emmagatzemen al voltant d’aquesta. Les taules de menjador són, probablement, el major testimoni de tot el que succeeix en la llar.

En percebre l’excelsa gamma de magnífics estils que conjuguen elegància i sobrietat, descobriràs vistoses formes arrodonides o rectangulars, que en acoblar-se adequadament amb les cadires més idònies, faran d’aquestes taules de menjador de disseny l’espai perfecte per gaudir de totes aquestes reunions inoblidables.

Les taules de menjador de disseny són una peça clau en la llar. Es tracta de mobles de disseny que, no solament són un fidel reflex de la teva personalitat, esperit i gust decoratiu, sinó que et permeten compartir bons moments amb familiars i amics. Les tenim de diversos estils: taules Vintage, Industrials, Nòrdiques… Et convidem a triar entre una àmplia gamma de models i dissenys, fabricats en fustes nobles, cristall i acer. Inspira’t en les tendències més influents i destacades del moment.

Combina qualsevol d’aquestes fantàstiques taules de menjador amb les nostres estupendes cadires de disseny, creant així ambients que expressin el teu estil i forma de vida.

En Euromasmobles li oferim un ampli catàleg de taules de menjador de disseny, amb diferents característiques: fixes i extensibles, de fusta, cristall, laminades, acer, Corian, Dupont i altres materials nobles de les millors signatures internacionals a més de la nostra marca de fabricació pròpia i a mesura.

L’extens catàleg de taules de disseny amb el qual treballem, de les primeres marques internacionals, a més de l’assessorament dels nostres professionals de l’interiorisme, li ajudaran a trobar la taula que millor encaix en el seu menjador, creant un espai confortable, de disseny i funcional.

Entre les nostres taules de menjador modernes i de luxe, trobarà tots els estils i tendències que s’adaptaran a la perfecció a l’espai que vostè vulgui. A més, les nostres taules de menjador modernes, àdhuc sent minimalistes són d’alta qualitat gràcies als materials amb els quals es fabriquen, la cura dels detalls i components de les taules.

Vingui a la nostra botiga de mobles de disseny a Barcelona. Estarem encantats d’atendre-li i realitzar un projecte de decoració i interiorisme a mesura de les seves necessitats, de l’espai del que disposa i els seus gustos.
[vc_separator type=»invisible» size=»big» icon=»»]